Afsluttede Projekter

Skibet I – Vejle

Med skole, institutioner og idrætsfaciliteter lige i nærheden, og med en smuk udsigt til marker og natur, ligger rækkehusgrunden på en skøn beliggenhed i Skibet.

Læs mere »

Hørretløkken 2 – Mårslet

I det eftertragtede Hørretløkken i Mårslet, opfører vi nu denne arkitekttegnede et-plans villa.
Villaen er inspireret af Friis & Moltkes 60’er formsprog – men er opdateret med moderne grundplan og nutidige løsninger.

Læs mere »

Damgården II – Mårslet

På grunden ved siden af hovedhuset på Damgårdstoften i Mårslet har vi i 2019/2020 opført en attraktiv luksusvilla. Villaen trækker på alle de gode erfaringer, der kom ud af byggeriet på Hørretløkken 8.

Læs mere »

Søndergade – Aarhus

Lejligheden mindede mest af alt om et tørreloft da vi overtog den, så alt blev raget ned, og et moderne og eksklusivt midtbyskontor blev bygget op fra bunden.

Læs mere »

Enghavevej – Viby

På Enghavevej i Viby har vi opført 78 funktionelle og attraktive ungdomsboliger. Alle boliger er indrettet som 2-værelses lejligheder på 40 m2.

Læs mere »

Præstemarkshaven – Søften

På en smuk udsigtsgrund i Søften starter vi i efteråret 2019 op på 38 attraktive rækkehuse.
Husene opføres i 7 klynger, der placeres forskudt på grunden, så der både skabes hyggelige fællesarealer, og så alle huse får optimalt lysindfald og udsigt over dalen.

Læs mere »

Obstrupparken – Mårslet

Det var kærlighed ved første blik, da vi så området første gang. Det ligger smukt integreret i naturen, men stadig med kort afstand til Århus. Derfor valgte vi, at udvikle boligprojektet Obstrupparken. I Obstrupparken opfører vi i øjeblikket lækre arkitekttegnede rækkevillaer i naturskønne og børnevenlige omgivelser.

Læs mere »

Falstergade – Aarhus

I fællesskab med E+N Arkitektur, udviklede vi en ny stor ejendom på Falstergade i ø-kvarteret i Århus. Med sine skæve vinkler og leg med teglstene, skiller bygningen sig ud i den gamle gade, men de røde tegl og den robuste byggestil

Læs mere »

Rønnevangen – Sabro

Disse lækre rækkehuse ligger i landlige omgivelser – og samtidig er de tæt på Århus by og motorvejsnettet. Med brug af vedligeholdelsesfrie byggematerialer og en indretning uden spildplads, er der lagt vægt på at skabe flotte fremtidssikrede huse.

Læs mere »

Viborgvej – Aarhus

Da vi opførte vores første projekt var grundtanken “Eksklusive Newyorker lejligheder”. Med en fantastisk udsigt over Aarhus Bugt gennemrenoverede vi den gamle transformerstation på Viborgvej 51, til 11 unikke lejligheder

Læs mere »