Agerbækshave

Risskov

Adresse

Agerbækshave
8240 Risskov

Opført

2023/24

Etagemeter

15.786 m2

Boligtype

Etageboliger

Antal boliger

229

Thybo Ejendomsudvikling opfører sammen med C.F. Møller Architects og JCN Bolig 229 nye boliger på i alt 15.786 m2 i Risskov ved Aarhus.

Totalentreprisekontraktsummen er på +200 mio. kr.

Boligernes placering, i et så unikt og ikonisk boligområde i Aarhus, gør at beboerne kan nyde kort afstand til hav, skov, uddannelsesinstitutioner, indkøb og Aarhus’ gamle bykerne.

Hele projektet er tegnet af C.F. Møller Architects med ambitionen om at skabe et boligprojekt af høj kvalitet, der med en stærk grøn profil, attraktive rum for udeophold og fællesskaber, danner smukke og funktionelle rammer for beboere på tværs af alder, familiestørrelse og ståsted i livet.

Bebyggelsen orienterer sig ud imod Vestre Strandallé og Agerbæksvej i et formsprog, der melder sig ind i karakteren af det omkringliggende rækkehus- og villakvarter.

Boligerne fordeler sig på 112 ungdomsboliger, 93 seniorboliger og 24 town houses som afleveres i 2023 & 2024.

Visualisering af Erik Nord Arkitekter, Visualisering af M / ARCH & Visualisering af C. F. Møller Architects

Andre projekter

Højdedraget – Kalundborg

Projektet, HØJDEDRAGET, består af 150 boliger fordelt på 8 punkthuse i 4 etager samt rækkehuse fordelt på 2 etager. Beliggende på et strategisk højdedrag i Kalundborgs nordlige udkant, tilbyder ejendommen eksklusive udsigter til både havet og fjorden, samtidig med at den skaber en stærk forbindelse mellem beboerne og det omkringliggende landskab. Med en ideel placering i snitfladen mellem land & by, er den gamle bykerne og dets faciliteter er let tilgængelige.

Læs mere »

Udsigten – Odder

På en helt unik beliggenhed i det kuperede istidslandskab vest for Odder, opfører Thybo Ejendomsudvikling 30 Svanemærkede udsigtsboliger i 2024.

Læs mere »