Damgården I

Mårslet

Adresse

Damgårdstoften 49
8320 Mårslet

Opført

2020

Etagemeter

260 m2

Boligtype

Renoveringsejendom

Antal boliger

1

I den sydlige ende af Mårslet ligger bondegården Damgården. Gården har igennem de sidste år lagt jord til mange af de nye boligbyggerier i Mårslet syd – blandt andet vores tidligere projekt ‘Damgårdstoften’. I 2019/2020 blev det selve gårdens tur til en kærlig hånd.

Da hovedhuset rummer mange fine detaljer og samtidig er det historiske hjerte i hele området, valgte vi at bevare det med en gennemgribende, men nænsom renovering.

De mange gamle og forfaldne staldbygninger er revet ned, så et nyt og naturskønt område kan skyde op, med udsigt til marker og grønne arealer.

Den endelige udstykningsplan blev i samråd med Aarhus Kommune udarbejdet, så det gamle hovedhus bliver omkranset af 4 luksusvillaer med hvert sit unikke udtryk og kvaliteter.

Andre projekter

De Syv Høje – Svendborg

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal.

Læs mere »

Terrassehusene – Odder

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning direkte ned til Stampmøllebækken, vil Thybo Ejendomsudvikling opføre to nye projekter med opstart af byggeriet i midten af 2020.

Læs mere »