De Syv Høje

Svendborg

Adresse

Skytten
5700 Svendborg

Opført

2021

Etagemeter

1.330 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1 & 2-plans
Mellem 102-121 m2

Antal boliger

12

Thybo Ejendomsudvikling A/S har i tæt samarbejde med Tegnestuen FLÆKS udformet visionen for DE SYV HØJE: At skabe et boligområde, hvor nytænkende arkitektur, fællesskab og natur er i højsædet.

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal – toplanshusene har endda udsigt til begge dele.

På fællesarealet ligger et lyst og funktionelt fælleshus. Her kan man mødes til fest med naboerne, holde egne fester, starte yogahold eller holde fællesspisning. Kun fantasien sætter grænser. Der er desuden et gæsteværelse, så man altid har plads til overnattende gæster.

DE SYV HØJE består af 31 huse på en svagt skrånende grund i udkanten af Svendborg. Hele grunden har en enestående udsigt over Svendborgsund og den sydfynske natur. Boligerne har alle en terrasse både foran og bag huset, så alle får glæde af både morgen- og aftensol. I forhaven skaber en carport i tegl og et skur i træ en imødekommende gårdhave, og i baghaven danner de grønne bøgehække et lille privat helle på de gode terrasser.

Boligernes indretning og udtryk henvender sig til en bred målgruppe af både børnefamilier og seniorer. Med blandingen af etplans og toplanshuse, samt prioriteringen af fælleshus og fællesarealer, er målet at skabe et område med en stor diversitet, hvor beboerne har mulighed for at mødes på tværs af alle aldre.

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Højdedraget – Kalundborg

Projektet, HØJDEDRAGET, består af 150 boliger fordelt på 8 punkthuse i 4 etager samt rækkehuse fordelt på 2 etager. Beliggende på et strategisk højdedrag i Kalundborgs nordlige udkant, tilbyder ejendommen eksklusive udsigter til både havet og fjorden, samtidig med at den skaber en stærk forbindelse mellem beboerne og det omkringliggende landskab. Med en ideel placering i snitfladen mellem land & by, er den gamle bykerne og dets faciliteter er let tilgængelige.

Læs mere »

Udsigten – Odder

På en helt unik beliggenhed i det kuperede istidslandskab vest for Odder, opfører Thybo Ejendomsudvikling 30 Svanemærkede udsigtsboliger i 2024.

Læs mere »