Engdraget

Sorø

Adresse

Katrinelystvej 13A & 13B
4180 Sorø

Opført

2022

Etagemeter

11.400 m2

Boligtype

Etageboliger, Tæt/lav
Villaer 70-110 m2

Antal boliger

123

På et 13,5 hektarer stort naturskønt område i udkanten af Sorø ligger Engdraget. Med udgangspunkt i svanemærkning, klimatilpasning og biodiversitet er Engdraget det nyeste udbytte af vores gode samarbejde med Koncenton, hvor målet er at opføre bæredygtige og fremtidssikrede lejeboliger, til glæde for både beboere og naturen.

Engdraget skaber optimale rammer for et godt liv med fokus på boligkvaliteter såsom lys og et sundt indeklima, samt arkitektoniske kvaliteter og udearealer, der beriger hele området.

Engdraget består af et stort udvalg af boligstørrelser og indretningsmuligheder, som henvender sig til en bred vifte af beboere – både unge, børnefamilier og seniorer. Fælles for alle boliger er, at der er prioriteret at skabe boliger af høj kvalitet – et alternativ til et parcelhus.

Engdraget består af 94 rækkehuse (16 2-planshuse og 78 1-planshuse) og 29 villaer, og er med sine i alt 11.400 kvm vores hidtil største projekt.

Med en bebyggelsesprocent på kun 8,3%, og sedum på store dele af tag fladerne, er området gennemgående grønt og parklignende. Byggeriet er opført med flere hensyn til den grønne omstilling og er certificeret med Svanemærket. Der er udelukkende brugt FSC-mærket træ og produkter, der er godkendt af Miljømærkning Danmark.

Andre projekter

Højdedraget – Kalundborg

Projektet, HØJDEDRAGET, består af 150 boliger fordelt på 8 punkthuse i 4 etager samt rækkehuse fordelt på 2 etager. Beliggende på et strategisk højdedrag i Kalundborgs nordlige udkant, tilbyder ejendommen eksklusive udsigter til både havet og fjorden, samtidig med at den skaber en stærk forbindelse mellem beboerne og det omkringliggende landskab. Med en ideel placering i snitfladen mellem land & by, er den gamle bykerne og dets faciliteter er let tilgængelige.

Læs mere »

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »