Engdraget

Sorø

Adresse

Katrinelystvej 13A & 13B
4180 Sorø

Opført

2022

Etagemeter

11.400 m2

Boligtype

Etageboliger, Tæt/lav
Villaer 70-110 m2

Antal boliger

123

På et 13,5 hektarer stort naturskønt område i udkanten af Sorø opføres nu Engdraget. Med udgangspunkt i svanemærkning, klimatilpasning og biodiversitet er Engdraget det nyeste udbytte af vores gode samarbejde med Koncenton, hvor målet er at opføre bæredygtige og fremtidssikrede lejeboliger, til glæde for både beboere og naturen.

I Engdraget vil vi skabe de optimale rammer for et godt liv med fokus på boligkvaliteter såsom lys og et sundt indeklima, samt arkitektoniske kvaliteter og udearealer, der beriger hele området.

Projektet vil med sit store udvalg af boligstørrelser og indretningsmuligheder tiltrække en bred vifte af beboere – både unge, børnefamilier og seniorer. Fælles for alle boliger er, at der er prioriteret at skabe boliger af høj kvalitet, som skal kunne vælges til som alternativ til et parcelhus.

Engdraget består af 94 rækkehuse (16 2-planshuse og 78 1-planshuse) og 29 villaer, og er med sine i alt 11.400 kvm vores hidtil største projekt.

Med en bebyggelsesprocent på kun 8,3%, og sedum på store dele af tag fladerne bliver området gennemgående grønt og parklignende. Byggeriet opføres med flere hensyn til den grønne omstilling og skal certificeres med Svanemærket, og der bruges udelukkende FSC-mærket træ og produkter, der er godkendt af Miljømærkning Danmark.

Engdraget forventes afsluttet i efteråret 2022.

Andre projekter

De Syv Høje – Svendborg

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal.

Læs mere »

Terrassehusene – Odder

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning direkte ned til Stampmøllebækken, vil Brdr. Thybo Ejendomsudvikling opføre to nye projekter med opstart af byggeriet i midten af 2020.

Læs mere »