Enghavevej

Viby J

Adresse

Enghavevej
8260 Viby

Opført

2017

Etagemeter

2.000 m2

Boligtype

Ungdomsboliger
Mellem 46-48 m2

Antal boliger

42

På Enghavevej i Viby har vi opført 78 funktionelle og attraktive ungdomsboliger. Alle boliger er indrettet som 2-værelses lejligheder på 40 m2.

Grunden ligger skønt og ugeneret imellem Vibys gamle villaer, og beboerne har kort afstand til offentlig transport, indkøb og uddannelsesinstitutioner.
Boligerne har alle egen altan eller terrasse, og der er lagt stor vægt på, at de enkelte boliger har det optimale lysindfald.

Både rundt om bebyggelsen og i den indre gård vil der være både cykelstativer, parkeringspladser og fælles grønne arealer. Arkitekturen lægger op til et rigt socialt fællesskab, samtidig med at hver enkelt lejlighed er selvstændige boliger, med eget teknikrum, ventilationsanlæg og depotrum.

Andre projekter

De Syv Høje – Svendborg

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal.

Læs mere »

Terrassehusene – Odder

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning direkte ned til Stampmøllebækken, vil Brdr. Thybo Ejendomsudvikling opføre to nye projekter med opstart af byggeriet i midten af 2020.

Læs mere »