Enghavevej

Viby J

Adresse

Enghavevej
8260 Viby

Opført

2017

Etagemeter

2.000 m2

Boligtype

Ungdomsboliger
Mellem 46-48 m2

Antal boliger

42

På Enghavevej i Viby ligger 78 funktionelle og attraktive ungdomsboliger. Alle boliger er indrettet som 2-værelses lejligheder på 40 m2.

Grunden ligger skønt og ugeneret imellem Vibys gamle villaer, og beboerne har kort afstand til offentlig transport, indkøb og uddannelsesinstitutioner.
Boligerne har alle egen altan eller terrasse, og der er lagt stor vægt på, at de enkelte boliger har det optimale lysindfald.

Både rundt om bebyggelsen og i den indre gård vil der være både cykelstativer, parkeringspladser og fælles grønne arealer. Arkitekturen lægger op til et rigt socialt fællesskab, samtidig med at hver enkelt lejlighed er selvstændige boliger, med eget teknikrum, ventilationsanlæg og depotrum.

Andre projekter

Udsigten – Odder

På en helt unik beliggenhed i det kuperede istidslandskab vest for Odder, opfører Thybo Ejendomsudvikling 30 Svanemærkede udsigtsboliger i 2024.

Læs mere »

Højdedraget – Kalundborg

Projektet, HØJDEDRAGET, består af 150 boliger fordelt på 8 punkthuse i 4 etager samt rækkehuse fordelt på 2 etager. Beliggende på et strategisk højdedrag i Kalundborgs nordlige udkant, tilbyder ejendommen eksklusive udsigter til både havet og fjorden, samtidig med at den skaber en stærk forbindelse mellem beboerne og det omkringliggende landskab. Med en ideel placering i snitfladen mellem land & by, er den gamle bykerne og dets faciliteter er let tilgængelige.

Læs mere »