FJORDGLIMT

Kalundborg

Adresse

Herredsåsen
Område 2

Opført

2024/26

Etagemeter

7.920 m2

Boligtype

Tæt lav

Antal boliger

96

Projektet FJORDGLIMT i Kalundborg præsenterer et eksklusivt rækkehusprojekt med enestående udsigt over fjorden. Vores omhyggeligt udvalgte placering tilbyder moderne rækkehuse på både 1 og 2 plan, designet til at optimere både udsigten og beboernes komfort. Dette attraktive ejendomsprojekt forener naturen med arkitekturen, så det smukt integreres i det omkringliggende landskab. Mellem husene vil der være plads til et liv med forskellige fællesskabsorienterede aktiviteter og rekreative opholdssteder.

Andre projekter

Stokværk – Kalundborg

Bofællesskabet STOKVÆRK er engagement, honningbier, hverdagen, bevægelse, fællesspisning, brødbagning, naturlegeplads, friskplukkede jordbær og bænke i solen. Byrummet inspirerer til et stærkt engagement, hvor alle har frihed til at gå til og fra fællesskabet efter lyst og behov.

Læs mere »

Udsigten – Odder

På en helt unik beliggenhed i det kuperede istidslandskab vest for Odder, opfører Thybo Ejendomsudvikling 30 Svanemærkede udsigtsboliger i 2024.

Læs mere »

Højdedraget – Kalundborg

Projektet, HØJDEDRAGET, består af 150 boliger fordelt på 8 punkthuse i 4 etager samt rækkehuse fordelt på 2 etager. Beliggende på et strategisk højdedrag i Kalundborgs nordlige udkant, tilbyder ejendommen eksklusive udsigter til både havet og fjorden, samtidig med at den skaber en stærk forbindelse mellem beboerne og det omkringliggende landskab. Med en ideel placering i snitfladen mellem land & by, er den gamle bykerne og dets faciliteter er let tilgængelige.

Læs mere »