Hørretløkken 2

Mårslet

Adresse

Hørretløkken
8320 Mårslet

Opført

2019

Etagemeter

170 m2

Boligtype

Fritliggende villa

Antal boliger

1

I det eftertragtede Hørretløkken i Mårslet, finder du denne arkitekttegnede et-plans villa.

Villaen er inspireret af Friis & Moltkes 60’er formsprog – men er opdateret med moderne grundplan og nutidige løsninger. Her er lækre materialer, fleksibel rumfordeling og en anderledes aktivering af uderummene der indrammes af de store smukke murvinger.

Villaen er tegnet af tegnestuen FLÆKS der, med fokus på fællesskab, skaber de optimale rammer for et moderne familieliv.

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Kløverbakken – Odder

Med seks forskellige boligtyper og størrelser henvender Kløverbakken sig til alle aldre, familieformer og livssituationer. Her hersker troen på, at alle tilføjer fællesskabet værdi, og at mangfoldighed skaber socialt ansvar, forståelse og sammenhold.

Læs mere »

Engdraget – Sorø

På et 13,5 hektarer stort naturskønt område i udkanten af Sorø opføres nu Engdraget. Med udgangspunkt i svanemærkning, klimatilpasning og biodiversitet er Engdraget det nyeste udbytte af vores gode samarbejde med Koncenton.

Læs mere »