Hørretløkken 8

Mårslet

Adresse

Hørretløkken
8320 Mårslet

Opført

2019

Etagemeter

185 m2

Boligtype

Fritliggende villa

Antal boliger

1

I det eftertragtede Hørretløkken-kvarter i Mårslet ligger denne luksusvilla på 185 kvm beboelse og 49 kvm integreret dobbeltgarage.
Huset skiller sig ud med sine smukke fuldmurede vægge, 3 meter til loftet i alle opholdsrum og med sine store vinduespartier. Her er der både naturskøn beliggenhed, kort afstand til Århus og et vedligeholdelsesfrit og moderne hus i høj kvalitet.

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Kløverbakken – Odder

Med seks forskellige boligtyper og størrelser henvender Kløverbakken sig til alle aldre, familieformer og livssituationer. Her hersker troen på, at alle tilføjer fællesskabet værdi, og at mangfoldighed skaber socialt ansvar, forståelse og sammenhold.

Læs mere »

Engdraget – Sorø

På et 13,5 hektarer stort naturskønt område i udkanten af Sorø opføres nu Engdraget. Med udgangspunkt i svanemærkning, klimatilpasning og biodiversitet er Engdraget det nyeste udbytte af vores gode samarbejde med Koncenton.

Læs mere »