Hørretløkken 8

Mårslet

Adresse

Hørretløkken
8320 Mårslet

Opført

2019

Etagemeter

185 m2

Boligtype

Fritliggende villa

Antal boliger

1

I det eftertragtede Hørretløkken-kvarter i Mårslet ligger denne luksusvilla på 185 kvm beboelse og 49 kvm integreret dobbeltgarage.
Huset skiller sig ud med sine smukke fuldmurede vægge, 3 meter til loftet i alle opholdsrum og med sine store vinduespartier. Her er der både naturskøn beliggenhed, kort afstand til Århus og et vedligeholdelsesfrit og moderne hus i høj kvalitet.

Andre projekter

Stokværk – Kalundborg

Bofællesskabet STOKVÆRK er engagement, honningbier, hverdagen, bevægelse, fællesspisning, brødbagning, naturlegeplads, friskplukkede jordbær og bænke i solen. Byrummet inspirerer til et stærkt engagement, hvor alle har frihed til at gå til og fra fællesskabet efter lyst og behov.

Læs mere »

Højdedraget – Kalundborg

Projektet, HØJDEDRAGET, består af 150 boliger fordelt på 8 punkthuse i 4 etager samt rækkehuse fordelt på 2 etager. Beliggende på et strategisk højdedrag i Kalundborgs nordlige udkant, tilbyder ejendommen eksklusive udsigter til både havet og fjorden, samtidig med at den skaber en stærk forbindelse mellem beboerne og det omkringliggende landskab. Med en ideel placering i snitfladen mellem land & by, er den gamle bykerne og dets faciliteter er let tilgængelige.

Læs mere »