Kløverbakken

Bendixminde, Odder

Adresse

Kløverbakkevej
8300 Odder

Opført

2022-23

Etagemeter

7.100 m2

Boligtype

Tæt-lav, fritliggende villaer
1 & 2-plans, mellem 85-125 m2

Antal boliger

58
1 fælleshus, værksted mv.

Med seks forskellige boligtyper og størrelser henvender Kløverbakken sig til alle aldre, familieformer og livssituationer. Her hersker troen på, at alle tilføjer fællesskabet værdi, og at mangfoldighed skaber socialt ansvar, forståelse og sammenhold.

Kløverbakken skiller sig ud fra det klassiske boligkvarter med sine bæredygtige materialevalg og sine visioner om fællesskab.

Hele området er opført ud fra landsbyen som grundtanke. I Kløverbakken fungerer fælleshuset som landsbyens gadekær og hjerte. Det er herfra det levende fællesskab udspringer – og herfra beboerne ad krogede veje og stier begiver sig ud til de fælles gårdrum og værksteder – eller hjem til privatheden og familien i de enkelte boliger.

Tiltænkte certificeringer

  • DGNB
  • Svanemærket
  • FSC


Links:
Projekt website

Kontakt os om Kløverbakken

Vil du kontaktes af ejendomsmægler med mere info og en uforpligtende snak om Kløverbakken?

Andre projekter

De Syv Høje – Svendborg

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal.

Læs mere »

Terrassehusene – Odder

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning direkte ned til Stampmøllebækken, vil Thybo Ejendomsudvikling opføre to nye projekter med opstart af byggeriet i midten af 2020.

Læs mere »