Kløverbakken

Bendixminde, Odder

Adresse

Kløverbakkevej
8300 Odder

Opført

2022-23

Etagemeter

7.100 m2

Boligtype

Tæt-lav, fritliggende villaer
1 & 2-plans, mellem 85-125 m2

Antal boliger

58
1 fælleshus, værksted mv.

Med seks forskellige boligtyper og størrelser henvender Kløverbakken sig til alle aldre, familieformer og livssituationer. Her hersker troen på, at alle tilføjer fællesskabet værdi, og at mangfoldighed skaber socialt ansvar, forståelse og sammenhold.

Kløverbakken skiller sig ud fra det klassiske boligkvarter med sine bæredygtige materialevalg og sine visioner om fællesskab.

Hele området er opført ud fra landsbyen som grundtanke. I Kløverbakken fungerer fælleshuset som landsbyens gadekær og hjerte. Det er herfra det levende fællesskab udspringer – og herfra beboerne ad krogede veje og stier begiver sig ud til de fælles gårdrum og værksteder – eller hjem til privatheden og familien i de enkelte boliger.

Tiltænkte certificeringer

  • DGNB
  • Svanemærket
  • FSC


Links:
Projekt website

Status på byggepladsen

Foråret er på vej og, ligesom vintergækker og krokus, skyder i disse uger de første fundamenter op. Og i uge 9 og 10 rejses de første råhuse. Vores dygtige håndværkere arbejder fokuseret i regn og rusk, og lige p.t. er vi lidt foran tidsplanen.

Generelt – tidsplan

Første spadestik til Kløverbakken blev taget d. 15. oktober 2021. Kommende beboere, Odder Borgmester og repræsentanter fra kommunen, Tegnestuen Arken og Thybo Ejendomsudvikling skar med 4 gyldne spader ned i den muld, som bliver rammen for bofællesskabet. Frem mod årsskiftet pågår den indledende byggemodning.

Uge 1 2022 støbes de første fundamenter. Der støbes i gennemsnit ét fundament om ugen.

I uge 9 og 10 rejses de første råhuse, og herefter rejses der i gennemsnit 1 råhus om ugen.

De første boliger afleveres til beboerne uge 24 2022.

De sidste boliger afleveres til beboerne uge 49 2023.

Fælleshuset forventes overdraget uge 3 2023.

Første spadestik blev taget d. 15. oktober 2021

Støj på byggepladsen

Vores håndværkere og entreprenører bestræber sig på, at der på byggepladsen er så lidt unødig støj som muligt. Støjende aktiviteter ligger normalt inden for tidsrummet fra kl. 06:00 om morgenen og kl. 18:00 om aftenen og altid jf. regler og lovgivning herom. Der skal ifm. realisering af projektet ikke rammes pæle eller spuns.

Byggeleder

For spørgsmål til byggepladsens daglige drift – kontakt byggeleder Torben Nielsen på 25589090 mellem kl. 10 og kl. 12.

Kontakt os om Kløverbakken

Vil du kontaktes af ejendomsmægler med mere info og en uforpligtende snak om Kløverbakken?

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Engdraget – Sorø

På et 13,5 hektarer stort naturskønt område i udkanten af Sorø opføres nu Engdraget. Med udgangspunkt i svanemærkning, klimatilpasning og biodiversitet er Engdraget det nyeste udbytte af vores gode samarbejde med Koncenton.

Læs mere »