Lyngbakkevej

Brabrand

Adresse

Lyngbakkevej 8
8220 Brabrand

Opført

2019

Etagemeter

169 m2

Boligtype

Renoveringsejendom + tilbygning

Antal boliger

1

Midt i det naturskønne Brabrand Bakker ligger denne gennemrenoverede, smukke gamle Friis og Moltke villa, Bigaards hus. Huset fremstod med mange smukke originale detaljer, men trængte til en god og kærlig hånd. Villaen ‘Bigaards hus’ er bygget af det anerkendte århusianske arkitektfirma i 1963, og er siden hen blevet en af de mest berømte eksempler på deres klassiske moderne formsprog.
Efter mange års manglende vedligeholdelse genskabte den gennemgribende renovering husets stringente og enkle udtryk, samtidig med, at det fik en mere tidssvarende energistandard.
Da det oprindelige hus kun havde ét regulært værelse og ét badeværelse, tegnede arkitekt Keld Gozathi, partner i arkitektfirmaet E+N (tidligere Exner), en tilbygning, der udvider huset med to værelser og et badeværelse.

Ejendommen er beliggende privat og fuldstændig unikt i toppen af de attraktive Hans Broges Bakker i Brabrand – en forstad til Aarhus, hvor der findes alle faciliteter med hensyn til indkøb og infrastruktur. Brabrand ligger i cykelafstand fra Aarhus Centrum, men ligger samtidig også i et område med natur og mulighed for fritidsaktiviteter. Udover at man bor smukt i det kuperede område så er der ikke langt til de rekreative områder omkring Brabrand Sø.

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »