Møllebankerne

Borup

Adresse

Møllebankerne
4140 Borup

Opført

Forventet byggestart
4. kvartal 2022

Etagemeter

11.755 m2

Boligtype

Boliger

Antal boliger

118

Thybo Ejendomsudvikling har sammen med Tegnestuen Arken udviklet boligområdet ”Møllebankerne” i Borup vest for Køge.

Bebyggelsen består af 118 boliger og et fælleshus. I alt 11.755 etage m2 fordelt på den 45.000 m2 store naturgrund.

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Møllebankerne har en selvstændig karakter omgivet af det grønne, samtidig med at rekreative stiforbindelser kobler sig på byen, så̊ der ikke er langt til skole, indkøb mm.

Den overordnede ambition med projektet er, at skabe gode fællesskabsorienterede boliger for både familier, par og seniorer. Projektet tager afsæt i landskabet samt viderefører stedets historie.

Størstedelen af bebyggelsen udføres i tegl med to forskellige varme jordnuancer, der både spiller godt op imod farverne i den omliggende natur samt skaber kontrast. Tegl er et naturligt og rubust materiale, som er modstandsdygtigt mod vind og vejr og tilmed patinerer smukt over tid.

Den øvrige bebyggelse udføres i træ, som også patinerer smukt over tid samt tilfører bebyggelsen varme og taktilitet.

Medieomtale

ejendomswatch.dk – Artiklen er bag betalingsvæg.

Andre projekter

De Syv Høje – Svendborg

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal.

Læs mere »

Terrassehusene – Odder

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning direkte ned til Stampmøllebækken ligger Terrassehusene, som består af 35 rækkehuse.

Læs mere »