Mossø Bakke

Alken

Adresse

Else Maries Høj
8600 Skanderborg

Opført

Forventet byggestart
2. kvartal 2023

Etagemeter

3.340 m2

Boligtype

Tæt lav / kompakt villaer

Antal boliger

25 + fælleshus

Midt i Søhøjlandets storslåede, kuperede natur kun 23 minutters kørsel fra Aarhus C, ligger den lille stationsby Alken ved bredden af Mossø. Her opfører Thybo Ejendomsudvikling på en bakketop med sø-udsigt Landsbyfællesskabet Mossø Bakke. Med fire forskellige arkitekttegnede boligtyper og størrelser, danner Mossø Bakke rammen for et fællesskab tæt på naturen, som rækker på tværs af familieformer, alder og ståsted i livet.

Bebyggelsen består af 25 svanemærkede træhuse på 110 – 135 m2 og et fælleshus på 155m2, som den aarhusianske tegnestue og mangeårige samarbejdspartner Arken har designet. Fokus er lagt på bæredygtighed og bebyggelsens placering i åbne sammenhængende engarealer, har arkitekterne valgt et greb med tydelige referencer til teamets nyopførte bofællesskab Kløverbakken i Odder på 58 huse, som er Danmarks største privatejede bofællesskab. Netop Kløverbakken har været Thybo Ejendomsudviklings hurtigst omsatte privatsalgsprojekt til dato.

Projektet stræber efter en høj grad af sammenhæng mellem bebyggelse, natur og landskab. Bebyggelsen fremstår som to små klynger placeret på en naturgrund, hvor landskab og hjemhørende planter binder området sammen i én visuel bevægelse.

Mossø Bakke er en sokkeludstykning, hvilket betyder at de enkelte huse er ejerboliger – præcis som en almindelig villa. Den omkringliggende natur udmatrikuleres til fællesareal.

For mere info se: www.mossoebakke.dk

Vi holder løbende Åbent Hus

Der er fuld fart på salget og inviterer derfor løbende til Åbent Hus. Det er en enestående mulighed for at se området og høre mere om boligerne og det kommende levefællesskab. Hold dig opdateret på mossoe-bakke.dk.

Andre projekter

Højdedraget – Kalundborg

Projektet, HØJDEDRAGET, består af 150 boliger fordelt på 8 punkthuse i 4 etager samt rækkehuse fordelt på 2 etager. Beliggende på et strategisk højdedrag i Kalundborgs nordlige udkant, tilbyder ejendommen eksklusive udsigter til både havet og fjorden, samtidig med at den skaber en stærk forbindelse mellem beboerne og det omkringliggende landskab. Med en ideel placering i snitfladen mellem land & by, er den gamle bykerne og dets faciliteter er let tilgængelige.

Læs mere »

Fjordglimt – Kalundborg

Projektet FJORDGLIMT i Kalundborg tilbyder eksklusive rækkehuse med enestående fjordudsigt. Moderne boliger, der smukt integreres i landskabet og skaber et livligt fællesskabsmiljø.

Læs mere »

Stokværk – Kalundborg

Bofællesskabet STOKVÆRK er engagement, honningbier, hverdagen, bevægelse, fællesspisning, brødbagning, naturlegeplads, friskplukkede jordbær og bænke i solen. Byrummet inspirerer til et stærkt engagement, hvor alle har frihed til at gå til og fra fællesskabet efter lyst og behov.

Læs mere »