Nabolaget

Odder

Adresse

Bregen Krog Vej
8300 Odder

Opført

2021

Etagemeter

3.600 m2

Boligtype

Tæt-lav & lejligheder
1-plans, mellem 65-88 m2

Antal boliger

48
1 fælleshus

Med udsigt til hele Odder by ligger Nabolaget på toppen af højdedraget i Bendixminde.

Her opføres 48 boliger (16 rækkehuse og 32 lejligheder) placeret rundt om et stort fælleshus med terrasse ud til en lille sø.

Under temaet: “Et godt liv for alle generationer” opføres Nabolaget sammen med Terrassehusene med særlig fokus på tre temaer: Mangfoldighed, fællesskab og biodiversitet.

Hvor Terrassehusene er målrettet alle aldersgrupper, udmærker Nabolaget sig ved at være henvendt til den mere modne beboer. Her er alle boliger seniorvenlige, og fælleshuset skaber grobund for fællesaktiviteter og nærvær. Imellem husene plantes der desuden hjemmehørende arter for at fremme områdets biodiversitet.

Andre projekter

De Syv Høje – Svendborg

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal.

Læs mere »

Terrassehusene – Odder

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning direkte ned til Stampmøllebækken, vil Thybo Ejendomsudvikling opføre to nye projekter med opstart af byggeriet i midten af 2020.

Læs mere »