Nabolaget

Odder

Adresse

Bregen Krog Vej
8300 Odder

Opført

2021

Etagemeter

3.600 m2

Boligtype

Tæt-lav & lejligheder
1-plans, mellem 65-88 m2

Antal boliger

48
1 fælleshus

Med udsigt til hele Odder by ligger Nabolaget på toppen af højdedraget i Bendixminde.

Her findes 48 boliger (16 rækkehuse og 32 lejligheder) placeret rundt om et stort fælleshus med terrasse ud til en lille sø.

Under temaet: “Et godt liv for alle generationer” ligger Nabolaget sammen med Terrassehusene. Der er særligt fokus på tre temaer: Mangfoldighed, fællesskab og biodiversitet.

Hvor Terrassehusene er målrettet alle aldersgrupper, udmærker Nabolaget sig ved at være henvendt til den mere modne beboer. Her er alle boliger seniorvenlige, og fælleshuset skaber grobund for fællesaktiviteter og nærvær. Imellem husene vokser der desuden hjemmehørende arter for at fremme områdets biodiversitet.

Andre projekter

Stokværk – Kalundborg

Bofællesskabet STOKVÆRK er engagement, honningbier, hverdagen, bevægelse, fællesspisning, brødbagning, naturlegeplads, friskplukkede jordbær og bænke i solen. Byrummet inspirerer til et stærkt engagement, hvor alle har frihed til at gå til og fra fællesskabet efter lyst og behov.

Læs mere »

Højdedraget – Kalundborg

Projektet, HØJDEDRAGET, består af 150 boliger fordelt på 8 punkthuse i 4 etager samt rækkehuse fordelt på 2 etager. Beliggende på et strategisk højdedrag i Kalundborgs nordlige udkant, tilbyder ejendommen eksklusive udsigter til både havet og fjorden, samtidig med at den skaber en stærk forbindelse mellem beboerne og det omkringliggende landskab. Med en ideel placering i snitfladen mellem land & by, er den gamle bykerne og dets faciliteter er let tilgængelige.

Læs mere »

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »