Obstrupparken

Mårslet

Adresse

Obstrupparken
8320 Mårslet

Opført

2015-16

Etagemeter

4.200 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1 & 2-plans
Mellem 118-129 m2

Antal boliger

32

Det var kærlighed ved første blik, da vi så området første gang. Det ligger smukt integreret i naturen, men stadig med kort afstand til Århus. Derfor valgte vi, at udvikle boligprojektet Obstrupparken. I Obstrupparken opfører vi i øjeblikket lækre arkitekttegnede rækkevillaer i naturskønne og børnevenlige omgivelser. Projektet ligger i en ny udstykningen op til en grøn kile med udsigt over marker og 2 nyanlagte søer. De nye og moderne boliger er beliggende i Mårslet, i den sydlige del af Aarhus. Der er kun 10 min fra Aarhus City, området grænser op til den sydlige del af Tranbjerg, og det er tæt på skole, handelsmuligheder, børnepasningstilbud mv.

Vi opfører stilrene og moderne boliger i høj kvalitet, med fokus på lyd, gennemgående lys, god udnyttelse af kvadratmeterne, samt gode og vedligeholdelsesfrie materialer. Projektet kommer til at bestå af 33 boliger, fordelt på flotte 2-plans rækkehuse og 1-plans rækkevillaer. Vi kan tilbyde dig et stilrent, energirigtig og nøglefærdigt hus, med muligheden for at lave individuelle indretningsløsninger i din bolig. Du får en bolig, der ligger omringet af noget af Østjyllands flotteste natur. Med udsigt ud over marker, tæt på skov og søer. Jorden foran grundene er fredet, så du behøves ikke være bange for, at din udsigt bliver forringet.

Obstrupparken er til dig, som både ønsker at bo midt i naturen, men samtidig vil være tæt på byen og alle dens mange tilbud og muligheder.

Andre projekter

De Syv Høje – Svendborg

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal.

Læs mere »

Terrassehusene – Odder

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning direkte ned til Stampmøllebækken, vil Thybo Ejendomsudvikling opføre to nye projekter med opstart af byggeriet i midten af 2020.

Læs mere »