Obstrupparken

Mårslet

Adresse

Obstrupparken
8320 Mårslet

Opført

2015-16

Etagemeter

4.200 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1 & 2-plans
Mellem 118-129 m2

Antal boliger

32

Det var kærlighed ved første blik, da vi så området første gang. Det ligger smukt integreret i naturen, men stadig med kort afstand til Århus. Projektet ligger op til en grøn kile med udsigt over marker og 2 søer. De nye og moderne boliger er beliggende i Mårslet, i den sydlige del af Aarhus. Der er kun 10 min fra Aarhus City, området grænser op til den sydlige del af Tranbjerg, og det er tæt på skole, handelsmuligheder, børnepasningstilbud mv.

Boligerne er i høj kvalitet, stilrene og moderne, med fokus på lyd, gennemgående lys, god udnyttelse af kvadratmeterne, samt gode og vedligeholdelsesfrie materialer. Projektet består af 33 boliger, fordelt på flotte 2-plans rækkehuse og 1-plans rækkevillaer. Boligen ligger omringet af noget af Østjyllands flotteste natur. Med udsigt ud over marker, tæt på skov og søer. Jorden foran grundene er fredet, så udsigten vil ikke blive forringet.

Andre projekter

Fjordglimt – Kalundborg

Projektet FJORDGLIMT i Kalundborg tilbyder eksklusive rækkehuse med enestående fjordudsigt. Moderne boliger, der smukt integreres i landskabet og skaber et livligt fællesskabsmiljø.

Læs mere »

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »