Byggeri & Ejendomsudvikling

Brdr. Thybo Ejendomsudvikling A/S, har eksisteret siden 2010. Virksomheden er udsprunget af entreprenør- og murerfirmaet Brdr. Thybo A/S i Skanderborg. Bag Brdr. Thybo Ejendomsudvikling A/S står Rasmus Kjær, som er byggeleder og udvikler.

Brdr. Thybo Ejendomsudviklings arbejdsområde spænder vidt, og porteføljen inkluderer alt fra opførelse af rækkehuse, villaer, lejligheder og ungdomsboliger til renovering og projektudvikling.
Fælles for alle byggerierne er, at der er fokus på at bygge stilrene, moderne og lyse boliger i den bedste kvalitet og med de bedste materialer.

Virksomheden har i øjeblikket rigtig travlt, og er godt i gang flere steder, både i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Derudover er der altid mange spændende projekter på tegnebrættet. I øjeblikket arbejdes der på flere projekter i forstæderne til Århus, hvor målet er at udfordre og forbedre det traditionelle forstadsbyggeri.

Nyeste projekter

De Syv Høje – Svendborg

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal.

Læs mere »

Terrassehusene – Odder

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning direkte ned til Stampmøllebækken, vil Brdr. Thybo Ejendomsudvikling opføre to nye projekter med opstart af byggeriet i midten af 2020.

Læs mere »