Byggeri & Ejendomsudvikling

Thybo Ejendomsudvikling A/S, har eksisteret siden 2010. Virksomheden er udsprunget af entreprenør- og murerfirmaet Brdr. Thybo A/S i Skanderborg, og hed de første år Brdr. Thybo Ejendomsudvikling A/S. I 2021 skiftede virksomheden navn til Thybo Ejendomsudvikling A/S.

Thybo Ejendomsudviklings arbejdsområde spænder vidt, og porteføljen inkluderer alt fra opførelse af rækkehuse, villaer, lejligheder og ungdomsboliger til renovering og projektudvikling.
Fælles for alle byggerierne er, at der er fokus på at bygge stilrene, moderne og lyse boliger i den bedste kvalitet og med de bedste materialer.

Virksomheden har i øjeblikket rigtig travlt, og er godt i gang flere steder, både i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Derudover er der altid mange spændende projekter på tegnebrættet. I øjeblikket arbejdes der på flere projekter i forstæderne til Århus, hvor målet er at udfordre og forbedre det traditionelle forstadsbyggeri.

Nyeste projekter

Stokværk – Kalundborg

Bofællesskabet STOKVÆRK er engagement, honningbier, hverdagen, bevægelse, fællesspisning, brødbagning, naturlegeplads, friskplukkede jordbær og bænke i solen. Byrummet inspirerer til et stærkt engagement, hvor alle har frihed til at gå til og fra fællesskabet efter lyst og behov.

Læs mere »

Fjordglimt – Kalundborg

Projektet FJORDGLIMT i Kalundborg tilbyder eksklusive rækkehuse med enestående fjordudsigt. Moderne boliger, der smukt integreres i landskabet og skaber et livligt fællesskabsmiljø.

Læs mere »

Højdedraget – Kalundborg

Projektet, HØJDEDRAGET, består af 150 boliger fordelt på 8 punkthuse i 4 etager samt rækkehuse fordelt på 2 etager. Beliggende på et strategisk højdedrag i Kalundborgs nordlige udkant, tilbyder ejendommen eksklusive udsigter til både havet og fjorden, samtidig med at den skaber en stærk forbindelse mellem beboerne og det omkringliggende landskab. Med en ideel placering i snitfladen mellem land & by, er den gamle bykerne og dets faciliteter er let tilgængelige.

Læs mere »