Rantzausminde

Svendborg

Adresse

Skytten
5700 Svendborg

Opført

2020-22

Etagemeter

9.050 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1 & 2-plans
Mellem 102-121 m2

Antal boliger

88
1 fælleshus

I udkanten af Svendborg, med den smukkeste udsigt over Svendborgsund, ligger 76 boliger i 1 og 2 plan med udsigt til vand og grønne fællesarealer. Her er der plads til alle aldersgrupper, som kan nyde den naturskønne beliggenhed tæt på natur og vand – som samtidig kun er 7 minutter fra Svenborgs mange tilbud.

Mellem husene er der anlagt en stor park med stisystemer, samt et funktionelt fælleshus til glæde for alle beboere. I fælleshuset kan der afholdes arrangementer med fællesspisning eller private fester – og i det tilstødende gæsteværelse kan der bookes plads til overnattende gæster.

Området ligger med kun 500 meter til den populære Rantzausminde Skole.

Husene opføres som altid i kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst, og der er kredset for detaljerne.

Husene opføres for Koncenton

Og udleje varetages af GoBolig.
Skriv til info@gobolig.dk for mere information.

 

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Stokværk – Kalundborg

Bofællesskabet STOKVÆRK er engagement, honningbier, hverdagen, bevægelse, fællesspisning, brødbagning, naturlegeplads, friskplukkede jordbær og bænke i solen. Byrummet inspirerer til et stærkt engagement, hvor alle har frihed til at gå til og fra fællesskabet efter lyst og behov.

Læs mere »