Rønnevangen

Sabro

Adresse

Rønnevangen
8471 Sabro

Opført

2013-14

Etagemeter

2.270 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1-plans, 103 m2

Antal boliger

22

Disse lækre rækkehuse ligger i landlige omgivelser – og samtidig er de tæt på Aarhus by og motorvejsnettet. Med brug af vedligeholdelsesfrie byggematerialer, og en indretning uden spildplads, er der lagt vægt på at skabe flotte fremtidssikrede huse. Boligerne er stilrene, og inspireret af rene linjer og energirigtige løsninger.

Villaerne på ca. 120 m2 kan enten indrettes til børnefamilien, eller til ægteparret, som ønsker at nyde deres otium i skønne omgivelser.

Rønnevangen består i alt af 22 attraktive 1-plans rækkevillaer i de bedste materialer.

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Kløverbakken – Odder

Med seks forskellige boligtyper og størrelser henvender Kløverbakken sig til alle aldre, familieformer og livssituationer. Her hersker troen på, at alle tilføjer fællesskabet værdi, og at mangfoldighed skaber socialt ansvar, forståelse og sammenhold.

Læs mere »

Engdraget – Sorø

På et 13,5 hektarer stort naturskønt område i udkanten af Sorø opføres nu Engdraget. Med udgangspunkt i svanemærkning, klimatilpasning og biodiversitet er Engdraget det nyeste udbytte af vores gode samarbejde med Koncenton.

Læs mere »