Skibet

Vejle

Adresse

Rapsvænget
7100 Vejle

Opført

2020

Etagemeter

3.700 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1-plans
Mellem 100-105 m2

Antal boliger

36

Med skole, institutioner og  idrætsfaciliteter lige i nærheden, og med en smuk udsigt til marker og natur, ligger rækkehusgrunden på en skøn beliggenhed i Skibet.

I boligområdet er der fokus på kvalitet og fællesskab. Ved at samle husene i små forskudte grupper, skabes der plads til en række grønne og varierede fællesarealer med rig mulighed for sikker leg og ophold for alle generationer.

Alle boliger er i et plan, men med forskellige grundplaner. Med projektets disponering og indretning henvender vi os til en bred målgruppe af både børnefamilier og seniorer.

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Stokværk – Kalundborg

Bofællesskabet STOKVÆRK er engagement, honningbier, hverdagen, bevægelse, fællesspisning, brødbagning, naturlegeplads, friskplukkede jordbær og bænke i solen. Byrummet inspirerer til et stærkt engagement, hvor alle har frihed til at gå til og fra fællesskabet efter lyst og behov.

Læs mere »

Udsigten – Odder

På en helt unik beliggenhed i det kuperede istidslandskab vest for Odder, opfører Thybo Ejendomsudvikling 30 Svanemærkede udsigtsboliger i 2024.

Læs mere »