Skibet

Vejle

Adresse

Rapsvænget
7100 Vejle

Opført

2020

Etagemeter

3.700 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1-plans
Mellem 100-105 m2

Antal boliger

36

Med skole, institutioner og  idrætsfaciliteter lige i nærheden, og med en smuk udsigt til marker og natur, ligger rækkehusgrunden på en skøn beliggenhed i Skibet.

I boligområdet er der fokus på kvalitet og fællesskab. Ved at samle husene i små forskudte grupper, skabes der plads til en række grønne og varierede fællesarealer med rig mulighed for sikker leg og ophold for alle generationer.

Alle boliger er i et plan, men med forskellige grundplaner. Med projektets disponering og indretning henvender vi os til en bred målgruppe af både børnefamilier og seniorer.

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Kløverbakken – Odder

Med seks forskellige boligtyper og størrelser henvender Kløverbakken sig til alle aldre, familieformer og livssituationer. Her hersker troen på, at alle tilføjer fællesskabet værdi, og at mangfoldighed skaber socialt ansvar, forståelse og sammenhold.

Læs mere »

Engdraget – Sorø

På et 13,5 hektarer stort naturskønt område i udkanten af Sorø opføres nu Engdraget. Med udgangspunkt i svanemærkning, klimatilpasning og biodiversitet er Engdraget det nyeste udbytte af vores gode samarbejde med Koncenton.

Læs mere »