Skibet I

Vejle

Adresse

Rapsvænget
7100 Vejle

Opført

2020

Etagemeter

3.700 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1-plans
Mellem 100-105 m2

Antal boliger

36

Med skole, institutioner og  idrætsfaciliteter lige i nærheden, og med en smuk udsigt til marker og natur, ligger rækkehusgrunden på en skøn beliggenhed i Skibet.

Vi ønsker at skabe et boligområde med fokus på kvalitet og fællesskab. Ved at samle husene i små forskudte grupper, skabes der plads til en række grønne og varierede fællesarealer med rig mulighed for sikker leg og ophold for alle generationer.

Alle boliger bliver i et plan, men med forskellige grundplaner. Med projektets disponering og indretning henvender vi os til en bred målgruppe af både børnefamilier og seniorer.

Andre projekter

De Syv Høje – Svendborg

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal.

Læs mere »

Terrassehusene – Odder

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning direkte ned til Stampmøllebækken, vil Brdr. Thybo Ejendomsudvikling opføre to nye projekter med opstart af byggeriet i midten af 2020.

Læs mere »