STOKVÆRK

Kalundborg

Adresse

Herredsåsen
Område 3

Opført

2024/26

Etagemeter

2.340 m2

Boligtype

Tæt lav / kompaktvillaer

Antal boliger

20 + Fælleshus

I Kalundborg er THYBO på vej med Bofællesskabet Stokværk – et moderne bofællesskab der vægter bæredygtighed, fællesskab og et liv i bevægelse højt. Dette projekt tilbyder en unik mulighed for at være en del af et moderne bofællesskab, hvor beboere nyder godt af både private boliger og fællesarealer designet til at fremme social interaktion og samhørighed.

Med andre ord: Bofællesskabet STOKVÆRK er engagement, honningbier, hverdagen, bevægelse, fællesspisning, brødbagning, naturlegeplads, friskplukkede jordbær og bænke i solen. Byrummet inspirerer til et stærkt engagement, hvor alle har frihed til at gå til og fra fællesskabet efter lyst og behov.

Stokværk skabes med forbillede i bofællesskaberne Kløverbakken og Mossø Bakke – Alken. Bofællesskabet, der sammensættes af 20 arkitekttegnede træhuse på 85-125m2 og et fælleshus, vil have fokus på et rigt socialt liv og en meningsfuld hverdag i tæt kontakt med den omkringliggende natur.

Andre projekter

Højdedraget – Kalundborg

Projektet, HØJDEDRAGET, består af 150 boliger fordelt på 8 punkthuse i 4 etager samt rækkehuse fordelt på 2 etager. Beliggende på et strategisk højdedrag i Kalundborgs nordlige udkant, tilbyder ejendommen eksklusive udsigter til både havet og fjorden, samtidig med at den skaber en stærk forbindelse mellem beboerne og det omkringliggende landskab. Med en ideel placering i snitfladen mellem land & by, er den gamle bykerne og dets faciliteter er let tilgængelige.

Læs mere »