STOKVÆRK

Kalundborg

Adresse

Herredsåsen
Område 3

Opført

2024/26

Etagemeter

2.340 m2

Boligtype

Tæt lav / kompaktvillaer

Antal boliger

20 + Fælleshus

STOKVÆRK – et moderne bofællesskab, som forener privatliv med fællesskabsfølelse. Dette projekt tilbyder en unik mulighed for at være en del af et moderne bofællesskab, hvor beboere nyder godt af både private boliger og fællesarealer designet til at fremme social interaktion og samhørighed. Et bofællesskab er ikke bare en bolig, men et livsstilskoncept, der vægter bæredygtighed, fællesskab og velvære højt. Med andre ord: Bofællesskabet STOKVÆRK er engagement, honningbier, hverdagen, bevægelse, fællesspisning, brødbagning, naturlegeplads, friskplukkede jordbær og bænke i solen. Byrummet inspirerer til et stærkt engagement, hvor alle har frihed til at gå til og fra fællesskabet efter lyst og behov.

Andre projekter

Fjordglimt – Kalundborg

Projektet FJORDGLIMT i Kalundborg tilbyder eksklusive rækkehuse med enestående fjordudsigt. Moderne boliger, der smukt integreres i landskabet og skaber et livligt fællesskabsmiljø.

Læs mere »

Udsigten – Odder

På en helt unik beliggenhed i det kuperede istidslandskab vest for Odder, opfører Thybo Ejendomsudvikling 30 Svanemærkede udsigtsboliger i 2024.

Læs mere »