Terrassehusene

Odder

Adresse

Skovshovedvej
8300 Odder

Opført

2021

Etagemeter

3.250 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1-plans
Mellem 100-103 m2

Antal boliger

35

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning direkte ned til Stampmøllebækken, opfører Brdr. Thybo Ejendomsudvikling to nye projekter, Terrassehusene og Nabolaget, med opstart af byggeriet i midten af 2020.

I Terrassehusene opføres 35 rækkehuse på hhv. 86 og 103 kvm fordelt på fem rækker, der alle skyder sig ind i den stejle skråning. Det kuperede terræn betyder, at husene har store sydvestvendte svævende terrasser, alle med den smukkeste udsigt over dalen og Odder by.

Terrassehusene opføres som en del af Koncentons Klimaboliger, hvilket betyder at de opføres efter de strengeste bæredygtighedskrav. Husene er Energimærket A2020, Svanemærket – og så deltager de i Plan og Boligstyrelsens test af den fremtidige Frivillige bæredygtighedsklasse.

I forlængelse af Odder kommunes store arbejde med klima og biodiversitet er der i projektet fokus på natur og biodiversitet, når vi blandt andet opfører en lille dam, varieret “vild” beplantning mellem husene, samt sten-diger til insekter.

Andre projekter

De Syv Høje – Svendborg

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal.

Læs mere »

Nabolaget – Odder

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning direkte ned til Stampmøllebækken, vil Thybo Ejendomsudvikling opføre to nye projekter med opstart af byggeriet i midten af 2020.

Læs mere »