Terrassehusene

Odder

Adresse

Skovshovedvej
8300 Odder

Opført

2021

Etagemeter

3.250 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1-plans
Mellem 100-103 m2

Antal boliger

35

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning, direkte ned til Stampmøllebækken, ligger Terrassehusene, som består af 35 rækkehuse på hhv. 86 og 103 kvm fordelt på fem rækker, der alle skyder sig ind i den stejle skråning. Det kuperede terræn betyder, at husene har store sydvestvendte svævende terrasser, alle med den smukkeste udsigt over dalen og Odder by.

Terrassehusene opføres som en del af Koncentons Klimaboliger, hvilket betyder, at de opføres efter de strengeste bæredygtighedskrav. Husene er Energimærket A2020, Svanemærket – og så deltager de i Plan og Boligstyrelsens test af den fremtidige Frivillige bæredygtighedsklasse.

I forlængelse af Odder Kommunes store arbejde med klima og biodiversitet, er der i projektet fokus på natur og biodiversitet. Det kommer blandt andet til udtryk ved den lille dam, varieret “vild” beplantning mellem husene samt sten-diger til insekter.

Andre projekter

Højdedraget – Kalundborg

Projektet, HØJDEDRAGET, består af 150 boliger fordelt på 8 punkthuse i 4 etager samt rækkehuse fordelt på 2 etager. Beliggende på et strategisk højdedrag i Kalundborgs nordlige udkant, tilbyder ejendommen eksklusive udsigter til både havet og fjorden, samtidig med at den skaber en stærk forbindelse mellem beboerne og det omkringliggende landskab. Med en ideel placering i snitfladen mellem land & by, er den gamle bykerne og dets faciliteter er let tilgængelige.

Læs mere »

Fjordglimt – Kalundborg

Projektet FJORDGLIMT i Kalundborg tilbyder eksklusive rækkehuse med enestående fjordudsigt. Moderne boliger, der smukt integreres i landskabet og skaber et livligt fællesskabsmiljø.

Læs mere »