Terrassehusene

Odder

Adresse

Skovshovedvej
8300 Odder

Opført

2021

Etagemeter

3.250 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1-plans
Mellem 100-103 m2

Antal boliger

35

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning, direkte ned til Stampmøllebækken, ligger Terrassehusene, som består af 35 rækkehuse på hhv. 86 og 103 kvm fordelt på fem rækker, der alle skyder sig ind i den stejle skråning. Det kuperede terræn betyder, at husene har store sydvestvendte svævende terrasser, alle med den smukkeste udsigt over dalen og Odder by.

Terrassehusene opføres som en del af Koncentons Klimaboliger, hvilket betyder, at de opføres efter de strengeste bæredygtighedskrav. Husene er Energimærket A2020, Svanemærket – og så deltager de i Plan og Boligstyrelsens test af den fremtidige Frivillige bæredygtighedsklasse.

I forlængelse af Odder Kommunes store arbejde med klima og biodiversitet, er der i projektet fokus på natur og biodiversitet. Det kommer blandt andet til udtryk ved den lille dam, varieret “vild” beplantning mellem husene samt sten-diger til insekter.

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Udsigten – Odder

På en helt unik beliggenhed i det kuperede istidslandskab vest for Odder, opfører Thybo Ejendomsudvikling 30 Svanemærkede udsigtsboliger i 2024.

Læs mere »