Tranbjerg Søpark

Tranbjerg

Adresse

Tranbjerg Mosevej
8310 Tranbjerg

Opført

2014-15

Etagemeter

4.000 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1 & 2-plans
Mellem 90-131 m2

Antal boliger

31

De 31 rækkehuse i Tranbjerg Søpark henvender sig til en bred målgruppe. Boligerne er både et- og toplans huse, og køberne havde mulighed for at vælge imellem forskellige planløsninger. På den måde er der både plads til dem, der prioriterer børneværelser og til dem, der gerne vil have en stor stue. Alle boligerne er 130 kvadratmeter, de er energivenlige, og der er tænkt over alle detaljer. Tranbjerg Søpark ligger naturskønt tæt på Tranbjerg sø og Østerby mose.

Da vi i Thybo Ejendomsudvikling besluttede os for at bygge 31 nye rækkehuse i Tranbjerg Søpark, var det fordi Tranbjerg, er et attraktivt område, der både har nærmiljø og kort afstand til Århus. Generelt har området i Tranbjerg Søpark, de sidste par år ændret sig meget, og er blevet et spændende nybyggerkvarter, som byder på meget spændende og forskelligt arkitektur. Der er ligeledes nyanlagte stisystemer til skole, indkøb og børnepasningsmuligheder.

Andre projekter

De Syv Høje – Svendborg

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal.

Læs mere »

Terrassehusene – Odder

I udkanten af Odder ligger det naturskønne område Bendixminde. På en sydvendt skråning direkte ned til Stampmøllebækken, vil Thybo Ejendomsudvikling opføre to nye projekter med opstart af byggeriet i midten af 2020.

Læs mere »