Tranbjerg Søpark

Tranbjerg

Adresse

Tranbjerg Mosevej
8310 Tranbjerg

Opført

2014-15

Etagemeter

4.000 m2

Boligtype

Tæt-lav, 1 & 2-plans
Mellem 90-131 m2

Antal boliger

31

De 31 rækkehuse i Tranbjerg Søpark henvender sig til en bred målgruppe. Boligerne er både et- og toplans huse med forskellige planløsninger, hvor der er prioriteret enten børneværelser eller en stor stue. Alle boligerne er 130 kvadratmeter, de er energivenlige, og der er tænkt over alle detaljer. Tranbjerg Søpark ligger naturskønt tæt på Tranbjerg sø og Østerby mose.

Tranbjerg, er et attraktivt område, der både har nærmiljø og kort afstand til Århus. Generelt har området i Tranbjerg Søpark de sidste par år ændret sig meget, og er blevet et spændende nybyggerkvarter, som byder på meget spændende og forskellig arkitektur. Der er ligeledes stisystemer til skole, indkøb og børnepasningsmuligheder.

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Kløverbakken – Odder

Med seks forskellige boligtyper og størrelser henvender Kløverbakken sig til alle aldre, familieformer og livssituationer. Her hersker troen på, at alle tilføjer fællesskabet værdi, og at mangfoldighed skaber socialt ansvar, forståelse og sammenhold.

Læs mere »

Engdraget – Sorø

På et 13,5 hektarer stort naturskønt område i udkanten af Sorø opføres nu Engdraget. Med udgangspunkt i svanemærkning, klimatilpasning og biodiversitet er Engdraget det nyeste udbytte af vores gode samarbejde med Koncenton.

Læs mere »