Truevej

Brabrand

Adresse

Truevej
8220 Brabrand

Opført

2019

Etagemeter

1.220 m2

Boligtype

Etageboliger
Mellem 52-77 m2

Antal boliger

18

Midt i det gamle Brabrand, med udsigt til Brabrand kirke og Brabrandsøen, ligger denne etageejendom med 18 funktionelle og attraktive boliger. Der er i grundens disponering lagt stor vægt på de enkelte boligers placering i forhold til både lysindfald og mindskelse af støj fra den nærliggende Silkeborgvej. Materialevalget er af højeste kvalitet og lejlighedernes lyse og nordiske stil vil skabe funktionelle og indbydende boliger til alle aldre.

Byggeriet indbefatter både et gennemtænkt parkeringsområde, hyggelige grønne arealer, elevator, depotrum og boligerne har alle egen rummelig altan.

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Kløverbakken – Odder

Med seks forskellige boligtyper og størrelser henvender Kløverbakken sig til alle aldre, familieformer og livssituationer. Her hersker troen på, at alle tilføjer fællesskabet værdi, og at mangfoldighed skaber socialt ansvar, forståelse og sammenhold.

Læs mere »

Engdraget – Sorø

På et 13,5 hektarer stort naturskønt område i udkanten af Sorø opføres nu Engdraget. Med udgangspunkt i svanemærkning, klimatilpasning og biodiversitet er Engdraget det nyeste udbytte af vores gode samarbejde med Koncenton.

Læs mere »