Udsigten

Odder

Adresse

Storparcel 2, Delområde 4
Bendixminde, Odder

Opføres

2024

Etagemeter

3.340 m2

Boligtype

Villa på kompaktgrund

Antal boliger

26 – Privatsalg

På en helt unik beliggenhed i det kuperede istidslandskab vest for Odder, opfører Thybo Ejendomsudvikling 26 Svanemærkede udsigtsboliger i 2024. Bebyggelsen på 3340 etagemeter er tegnet af Tegnestuen Kaark og udbydes som privatsalg i 2024. Der sigtes mod Svanemærkning af projektet.

Projektet UDSIGTEN består af 26 boliger der tilpasser sig stedets helt særlige, skrånende landskab med størst mulig nænsomhed og respekt og samtidigt står frem med en markant arkitektonisk profil. De træbeklædte huse etableres således delvist på punktfundamenter, der giver et svævende og let udtryk og efterlader et minimalt aftryk i det naturlige terræn. Med et fald på hele 21 højdemeter, opnår næsten alle boliger en uforstyrret sydvendt panoramaudsigt mod de grønne arealer og den beskyttede dal.

Visionen er at skabe en bebyggelse der favner den bæredygtige dagsorden bredt, med fokus på både klima og biodiversitet og skaber bedst mulige rammer for den menneskelige trivsel og det nære fællesskab.

På UDSIGTEN går der en lige linje fra virksomhedens nuværende fokus på mere bæredygtigt og co2-besparende byggeri, og Tegnestuen Kaarks løsning med brug af bl.a. punktfundering og svævende konstruktioner på den markant skrånende grund.

Thybo Ejendomsudvikling og Odder Kommune kender hinanden godt. UDSIGTEN bliver virksomhedens fjerde projekt på fire år i området nordvest for Odders gamle bykerne.

Andre projekter

Fjordglimt – Kalundborg

Projektet FJORDGLIMT i Kalundborg tilbyder eksklusive rækkehuse med enestående fjordudsigt. Moderne boliger, der smukt integreres i landskabet og skaber et livligt fællesskabsmiljø.

Læs mere »

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Bofællesskabet Kløverbakken er 'Årets Bæredygtige Træbyggeri 2022'

Hos Thybo har vi gennem flere år haft stort fokus på at fremme bæredygtigt og fællesskabsorienteret byggeri. Bofællesskabet Kløverbakken, som er blevet til i et tæt samarbejde med beboerne selv, Tegnestuen Arken og Odder Kommune – er vinder af ‘Årets Bæredygtige Træbyggeri 2022’ Prisen hylder danske træbyggerier, som har særligt fokus på bæredygtighed og lavt CO2-aftryk.