Viborgvej

Aarhus C

Adresse

Viborgvej
8210 Aarhus V

Opført

2011

Etagemeter

780 m2

Boligtype

Etageboliger
58-108 m2

Antal boliger

11

Med en fantastisk udsigt over Aarhus Bugt på den gamle transformerstation på Viborgvej 51 ligger 11 unikke lejligheder. Lejlighederne er vores første projekt, og de er opført med grundtanke i eksklusive Newyorker lejligheder. Alle lejlighederne blev solgt på rekord kort tid hen over finanskrisen.

Den gamle bevaringsværdige transformerstation ligger på toppen af Viborgvej i Aarhus, og har siden opførelsen i 1920 været en af byens mest markante bygninger.

Målet med renoveringen var, nænsomt og med respekt for huset, at skabe lækre og funktionelle boliger, med en fantastisk placering midt i byen, og stadig med et grønt view lige uden for vinduerne.

Specielt har de to øverste penthouselejligheder en helt unik og spektakulær udsigt ud over byen og havet.

I alle byggerier er vores mål at bygge funktionelle, flotte og gennemtænkte boliger, hvor der er lagt vægt på lyd, lys og eksklusiv rumfornemmelse. Det var en stor udforing i det gamle byggeri i Aarhus, med dets store, tykke vægge. Heldigvis var det muligt, at bygge til og sætte flere vinduer i, så de færdige lejligheder i dag fremstår lyse og luftige. Alle materialevalg er blevet nøje udvalgt pga. sit lette udtryk og vedligeholdelsesfrie kvaliteter.

Byggeriet er udviklet i samarbejde med arkitektfirmaet Birch & Svenning A/S i Horsens.

Andre projekter

Møllebankerne – Borup

Placeringen er yderst attraktiv på bankerne med den skrånende grund ned mod ådalen og Kimmerslev Møllebæk, hvor områdets karakter sikres med grønne kiler mellem bebyggelser.

Læs mere »

Udsigten – Odder

På en helt unik beliggenhed i det kuperede istidslandskab vest for Odder, opfører Thybo Ejendomsudvikling 30 Svanemærkede udsigtsboliger i 2024.

Læs mere »